Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

Vores pædagogiske arbejde

I maj 2018 blev der i Folketinget vedtaget nye regler om den pædagogisk læreplan på dagtilbudsområdet gældende fra 1. juli 2020, kaldet ”Den styrkede læreplan”. PUBLIKATIONEN kan ses på EMU. DK - Dagtilbud 

Det nye i lovteksten er, at den pædagogiske praksis / grundlag skal beskrives på tværs af de nye elementer med udgangspunkt i de 6 læreplanstemaer, som vi tidligere har beskrevet. Det pædagogiske personale fra Saltum vuggestue og børnehave har beskrevet de nye elementer, samt den pædagogiske praksis, som danner rammerne ud fra vores pædagogiske perspektiv. Vi mener det er med til at udvikle børnenes dannelse, trivsel og udvikling i et dynamisk pædagogisk læringsmiljø og fællesskab ift. både børn og voksne. Da vi er en institution (Saltum SI) bestående af to selvstændige enheder, Saltum & V. Hjermitslev SI, har vi valgt at skrive første del af den pædagogiske læreplan sammen, og anden del, der omhandler de 6 læreplanstemaer, hver for sig i de to afdelinger.

RIGTIG GOD LÆSELYST – har I spørgsmål til vores beskrivelser, er I altid velkomne til at kontakte pædagogerne på stuerne.